10 September 2013

Aku harap....

Takde benda yang mudah dalam hidup ni. Ayah selalu cakap macam ni bila aku asyik merengek nak buat benda yg senang je. Too much kau ni ka, ahahahahaha. Tapi, tak semua orang paham kita. Rite ? 

Sedang kawan-kawan aku yg lain dah sambung study, aku masih kaku lagi. Sedih betul hidup camni.Tkpe, rezeki untuk mungkin lambat sikit, atau mungkin lebih bagus. Siapa tahu kan? Masa depan kita, kita kenalah rancang tapi yg tentukan hanya Allah s.w.t 

Aku harap masa depan aku seperti sinar mentari, sentiasa menerangi arah tuju aku. 
Aku harap masa depan aku seperti hujan, sentiasa di limpahi dgn rezeki.
Aku harap masa depan aku seperti kilat, sentiasa kuat untuk tempuh cabaran/dugaan.