01 January 2013

2012 in memories...

First at all nak wish Happy New Year 2013! Dalam kegembiraan sempena new year ni tetibe rasa sedih datang sebab tahun 2012 sangat bermakna bagi aku dan membe. Tahun itulah kami perjuangkan segalanya demi masa depan kami. Semua yg kami buat, semuanya sentiasa bersama. Belajar, memekak, buat homework, tiru homework, buli cikgu and everything we're together :')

yg depan tu mcm bagus sikit. hahaha.
Rindu dgn korang.Dulu pernah antara korang yg gaduh. Tapi tak lama mana pun gaduh tu, baik balik. Friendship never die gitu *ayat rempit. Bila ingat balik, kelakar sgt. Mula-mula perli and lepastu lawan mulut hahahaha. Dahsyat, kalah pengetua! Aku pon pernah jgk gaduh dgn "kawan-kawan" aku. Gaduh besar babe, nak dkt sebulan jgklah tak bertegur. Dah dah, mls nk cerita. Sakit hati. 


Aku rasa korang pon akan rindu dgn kenangan last year sekolah. Comfirm rindu punya. Soo, make a lot of memories that uolls never poget. Kumpul lah bebanyak kenangan pahit manis kelat masam tawar bagai. Take a lot of picture *korangkan dah boleh bawak phone!* Setiap tahun baru mencatakan kenangan yang baru juga, soo make it :*

Ni last picture kiteorang lepak sesama. muzium senanti menjadi lokasi lepak. rindu korang :(