31 December 2012

Rutin harianku

Senget benget mulutku mengunyah 0_o

Ohhh, rindunya nak makan masakan acik dewan makan yg sgt sedap. Lalalalaal, perli. But kekadang ada sedapnya. For now, comfirm gedebung gedebang pasal result PMR kann. Just wish congratulation for student's yg berjaya dengan cemerlang, gemilang, terbilang ~ nyanyi. For my school, only one student get straight A's, congrates Shamilia :) Untuk yg lain try for SPM soon. Tak mau cedih cedih, SPM nanti buat yg terbaik.

Dalam diam, bukan mereka je yang rasa cuak and everything but also me. Result Espeyyemm. Forget it just pray always :)


Termenung. Mengenang. Nasib. Diri. Yang. Hanya. Menonggok. Di. Rumah. Kengkadang ada jugak rasa cemburu bila dapat tahu kengkawan yg lain ada yang kerja, ambil lesen. Aku bila lagi ? Nak kerja, tapi dekat mane, mak dgn ayah izinkan ke ? Sedihhh :( Nak juga merasa nikmat bekerja and pegang duit sendiri. Takdelah mak bising "topup, topup, topup je kau dikkk !" Lewls. Soo, wait and see what going on after this. See ya :)