31 December 2012

Happy Birthday Ayah !



Assalamualaikum. Sabtu lepas ada buat party sikit. Cehh, party hahaha. Just jamuan for my beloved one my daddy samsudin :) And also abg sharil and bang jai. Kebetulan birthday bulan 12 so sekali sambut je. And sekali dengan anniversary bancik dgn wife dia. Congrates! Ramai cousin yang balik and chopppppppppppppppppp ECAT pon ade, boleh detim ~ Hilang rindu sikit. Enyenyenye, iDapat baju jersey iPink. Motif ade ( i ) depan perkataan. iNak iPhone tapi iTakde duit. Lewls. Some of picture while the party is going......


My kakak dan anak buah kami. Gegila memasing.
Happy family. Bila family berkumpul reramai. Keseronokan yang teramat sangat sampai tak ingat dunia. Ketawa, gelak, bersembang di kongsi bersama. Bila semua balik bandar. Sunyi. Senyap. Sepi. Bosan aku dah datang balik. Sedih. Tapi suasana kampung sememangnya menenangkan. Aman damai je kan. Kau nak sedut berapa kali udara dekat kampung ni pun tak mendatangkan penyakit. Kampung pun dah makin maju k. Ada wifi gitu, ada line for celcom, maxis, digi etc gitu. Nasib baik takde shopping mall. Ada kedai runcit. Hahahhaa. Gila kerepek kampung ada shopping mall \y/ Tapi pelik, kenapa maksu tak balik. Ramai cakap mira taknak balik. Motif kau taknak balik mira ? Hahahahaha, lawak dohhh. Weirdo.

Okay okay stop. O got to go now. Be right back later ;) Love yaww :*