17 June 2012

Shock ! Shout ! See :)

Hasil Penelusuran Gambar Google untuk http://4.bp.blogspot.com/_BTI97cTfjeQ/S9iQCnV7rmI/AAAAAAAABAU/XPtmjnoQ11I/s400/363%2Bga.jpg

Assalammualaikum. Petang petang macam ni mendatangkan idea dan mood aku untuk update. Susah nak dapat mood update ni lagi lagi tengah 'moon coming' *fahamkan jelah ye. Perot manjang sakit je. Senggugut. Sakit ni memang kalau boleh tak kena tapi terkena jugak. Rasa macam perot ni kena..........susah nak cakap macam mane. Sendiri rasa lahkan. Kaum perempuan yang akan selalu rasa sakit ni setiap kali ' moon coming'. 

Okay okay okay, bukan ni aku nak ceritakan tapi lain. Cerita pasal result exam yang what the heaven --' Even kedudukan dalam kelas meningkat but markah tak meningkat. Aku rasa sedih sangat sebab i wish i get more before monthly exam. Tapi lain yang aku dapat. Tapii, takpe :) bersyukur sebab takde yang gagal macam result bulan 3 dulu. Semua lulus and ade subjek yang dah meningkat markah :) Happy happy happy (Y) . Soo, this my result. Take a look *bukann nak membatak

BI - 54 C
BM - 80 A
KS - 88 A
MT - 41
PI - 67 B
PD - 50 C
PS - 72 B+
SJ - 68 B 
SN - 59 C 
ICT - 54 C

Okay. Warne purple tu semua subjek yang markah meningkat. Yang lain down. Sc down gile babeng. Terkejot sangat bile Teacher bagi paper, nasib die tak cakap ape ape. I got 2A walaupun sebenarnya aku target 5A or ke atas. SC, BM, SEJ, PI, PS, KS ni semua aku target A tapi tak *hampa k hampa. I will try for trial pulak. Sewiyes, takot sangat. Kejap je dah bulan 6 and lagi 2 bulan je nak trial. Tak boleh terima lah macam ni. Belajar aku tah ke mana dekat hostel. Now, dah mula study. Bulan depan dah nak puasa then rayeeeee ! Coppppp, aku tak raye k. TAK RAYE ! Trial start betol betol lepas cuti raye tu. Eh, sakit pulak hati ni. Orang lain enjot, aku ? Selak buku sane sini. Kot terselak lah :) Kehkeh. 

Okay. Tiime to lepak dengan family. Minom nescafe, tea. Rindu nak lepak reramai. Lepak ? Klau aku cakap dekat ayah aku " Yah, jom lepak? " Tak rase ke aku akan kene pelempang :D My father sangat lah garang. Sukar untuk tengok dia senyumm meceni :) . Btw, Selamat Hari Bapa, ayah. Adik sayang ayah sangat sangat :* Okay byeeee.