08 June 2012

Happy Anniversary 2 years.

Tumblr_m582c0pwsk1qi4t14o1_500_large

Assalamualaikum. Hye bloggers. Sweet kan gambar tu *berangan angan. Fuhhhhhh, indahnya saat itu. Haha, k dah stop, sekaranng nak bagitau something. 6 JUN 2012 hari Rabu Anniversary me with Him yang ke 2 years. Alhamdulilah, kiteorang still stay bersama dan berharap berterusan hingga ke. . . . . . . :* . Even, kiteorang selalu gaduh, tuduh menuduh tapi dalam hati tak pernah ade rasa benci,meluat dan so on. Gembira tak terhingga aku. Tersengih2 je dari pagi sampai malam text dgn die. Haha, kemaruk woii. Orang tengah berbahagia jangan lah tacauuuuu ;| Tapi sedih sikit, sebab tak dpt nak sambut face to face, sesame. Aku tak boleh keluar mane2. Duduk rumah temonung yolah. Its okay, lain tahun kite sambut same same kay ? Awal2 lagi dah pesan dekat aku, jangan bazirkan duit aku untuk die. Maksudnye, die tak nak aku habiskan duit beli itu ini untuk dia. Menyusahkan, hmm tapelahh. Nak share sikit text yg die send dekat aku mase malam Anniversary tu :) 

ILOVEYOUUUUUUUU :* thanks for everything. Terima kasih banyak sbb banyak ubah sikap Mox. Korang doakan kebahagian dan semoga kiteorang berkekalan kay. Love you all :* . Hari ni birthday beloved cousin aku Nur amira. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye budak. Dia yang paling rapat dengan aku dan selalu balik kampung. Dulu mase kecik kecik kiteorang ni kembar. Baju mesti nak same. Haha, kelakar bila ingat balik. Die form 3. Weh, nanti aku dah ade lesen kete, aku bawak kau jenjalan sane sini haha. Kau jelah yang ngam dengan aku kannnn ? 

Hari ahad dah kene masok hostel. See, kejap je kan cuti. Tapi kalau dapat holiday mane2 rase lame cuti *protess dengan parents. Tapelah, bapak aku busy memanjang je. Rindu nak jumpe budak2 ni, gossiping, lepak. Naik sekolah ni mesti bincang pasal paper exam kan. Takuikkkkkkkk. Harap2 takde GAGAL dan ade A+, A- dan so on. Taknak ade gagal. Aku dah cuba yang terbaik. Harap harap keputusan okay je. Okay ni keputusan bulan Mac haritu. 

  
BAHASA INGGERIS - 50 C


  BAHASA MELAYU - 76 A-


  KESUSATERAAN MELAYU - 60 C+


   MATEMATIK - 56 C


  PENDIDIKAN ISLAM - 63 C+


PERDAGANGAN - 58 C


  PENDIDIKAN SENI VISUAL - 36 G


SEJARAH - 60 C

   SAINS - 92 A+


   TEKNOLOGI MAKLUMAT - 54 C



Torokkkk. Banyak C yo pulak. Okaylah, nanti update lagi post. Gobaiiii :*