11 April 2012

Holla Dear !

582205_412932648736327_100000587867901_1456165_1397380521_n_large
Assalammualaikum. Seriously lame gile dah tak update blog. Mesti takde sesape nak dtg tgk, tsk tsk :"(. K godikk, hahaha. Now, dpt outing kejap and balik rumah, lepas ni nak pergi pilah. Beli barang2 keperluan cause 3 week tak balik. Haish, nasib baik best duduk hostel ni kalau tak, merana akuu. 

Hari sabtu ni ade hari anugerah cemerlang act sekolah ganti. Budak2 ni nak balik rumah bagai, nanti aku sorang2 :( Buat pertama kalinyee aku dapat anugerah cemerlang ni and firstime mak aya datang event dekat sekolah ni. Hahaha. Mane2 surat yang cikgu bagi dekat aku and dia suruh pass kan dekat parents, semuanyee jadi kapal terbang, ade yang terbabas dalam tong sampah, dekat bawah. Terokkk.

Alhamdulilah, semua masalah yang aku hadapi dah selesai tapi kita tak tau masalah yang akan dtg lepas ni. Cukuplah sekali tu je and tak nak benda tu jadi lagi. Semua manusia dalam dunia tak perfect, soo jangan nak persalahkan orang tu or marah ke whatever lah. Normal lah semua tu kan. 

Okaylah. Chaww dulu. Byeeee :)