30 March 2012

Busyyyyyyyy.


Deyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, lame gilerr tah update post. Mengikut kepada tajuk yg nak dikemukan kan tuu, biasalahhh BUSYYY ;/ Orang busy ni takde mase untuk buat mcm2 dan ayat aku mcm bagoss. Now, dah ddk asrama soo takde mase lah kan nak online, blogging, tweet tu semua. Mane aku nak capai laptop dgn wifi kan. Haaa, dari situ lah punca nyaa aku jadi busy. Salahkan asrama tu. Tu lah rumah kedua kau sekarang Eikaaaa ;/ Malas nak taip panjang2. K, aku dah blurrr. Bye/

Hari tu busy dengan olahraga, kelas intensif, kawad and lepas ni kem negeri pulakk. Urghhh, tensionnnn ;(