11 February 2012

Hari hari yang indah bersamamu :)


pict mase baru in relay with Him <3

Assalamualaikum. Soryy pict agak gelap sikit dekat someone disebelah sbb ? Ehem, ehem B) Pict ni since aku form 3, since habes PMR and since kami baru berpacaran. Nampak je mesra taapi masing-masing malu-malu gajah. Ni pon pict secara tak sengeja sbb tgh gelak kot time tu. Masa ni dia dtg rumah aku dan tinggal selama 1 bulan. Lame rite ? Untunggkan aku, haha. Bangga diri pulak aku ni #cer tengok kening aku, kening kesian kan ? Aku nak kening mcm Ziana Zain, tapi tak dpt pulak. Huuu *mengoloh !

dekat Seri Menanti. Meltinggggggg~ senyumannye ituuuuu !
Ni tak tahu pulak bile. Tapi location dia dekat roundaboat Seri Menanti lah. Bole cair aku tgk senyumannyee itu ~~ Alhamduilah, mase ni kiteorg punya relay nak dekat setahun dah. Tak payah nak ckp berapa byk masalh yang timbul dlm relay aku dgn dia. Byk sgt. Even byk masalah tapi kami mampu tersenyum lagi :D Percintaan mmg byk dugaan. Mcm mcm dugaan ade. Setiap pasangan kena jugak hadapi dugaan tu kalau nak pertahankan relay korang. Perkara yg paling penting nak hadapi dugaan ni banyakkan bersabar. Takkan korang nak lari daripada dugaan ni lepastu nak biarkan bf/gf korang yang kene hadapi and korang ? Lepaskan diri mcm tu je sbb tak boleh bersabar lagi. Selesaikan sama-2 supaya kita boleh faham hati bf/gf kita dgn lebih lagi. Hati dia kita kene jage jgk tapi taknaklah sampai hati kita ni teros sakit sbb nak jage hati die sorang je. Orang gila bole lah buat mcm tu rite ?


secd meet dekat parkson jooo (Y)
Alhamdulilah, mase ni relay kiteorang dah setahun, amin ~~ Semoga di panjangkan lagi :) First meet pny pict takde sbb aku ni sewel sikit malu-malu pulak nak snap pict. Ruginyeeee, sbb mase tu aku tgh comel kot, haha. Batak sgt aku ni kan ? NVM :P Comelkan dia senyum ? Yee, aku twu comel :) Dia paling risau kalau aku keluar pergi mane-2 tanpe dia mmg dia risau sgt-2. Mmg aku ni die sorang je yang punye ;/ Tapi mcm kelakar,haha. Ape ape jela sayangg yang penting kita bahagia <3 He always say that "yang penting kita bahagia" Dia byk nasihat aku, mcm-2 yg dia pesan kan dkt aku. From that, I know he really love me. Korang mesti nak ckp dia konkong aku kan ? Yaa, mmg dia kongkong aku tapi nvm lahkan. Kalau dah sayang mcm tu lah. Tapi ade pasangan yg tak suke kene kongkong kan ? Aku tahu, mesti hade. Haha. Comel lah korang dan aku jugak :P

third meet dkt parkson jgk :) tmpt tu aman sikit and tak ramai org.
Senget masing-2 amek gamborrr, hehe. Rase mcm nak pelok teros jee dia mase jumpe tu. Tapi tak boleh lagi :D Mase tu mmg rindu dia sgt-2 sbb dah lame gila tak jumpe. Fyi, kiteorang ni dlm kategori percintaan jarak jauh k. Haha, tak selalu jumpa. Tapi bila dah jumpe berkepit je sane sini. Nak jumpa senang sgt just tak tahu bila bole jmp, mcm tulah situasi aku dgn dia. Byk benda nak conteng dkt  blog ni tapi malas. Huhhh, malas malas malas. K, ada mase update lagi k. Tata <3