23 December 2011

Admired :*



Assalamualaikkum and haii. Ni lah yg aku admired sesangat, semenjak mulanye Dicember ni --' Lol. Mini Xperia and Samsung Galaxy S #taste aku memey mahal sikit. Start bulan 12 aku dah kemaruk search dekat google carik phone apa yang aku nak nnti. Haha, kakak aku baik hati hujung tahun ni. Dia dapat bonus, soo dia kelua kan laa duit utk adik kesayangan die ni. 

Utk pengetahuan korang, aku tak pernah merasa pakai phone baru #sobsob. Kesian kan aku. Phone yg aku gune semua dari keturunan bapak, kakak, abang aku. Kali ni dapatlah aku merasa phone canggih-2 kan. Kau hengat aku ni tak teringin ke fon touch-2 tu bagai. Terhengen tau ! Budak 5 tahun pon dah pandai pakai iPhone 4S, cetttt --' Untung mak bapak korang kaya dekkk :p Act, aku pon tak tau kaka aku belikan phone ape utk aku. Aku pon tak kesah lah, asalkan camera dia cantik bile men-snap gmbar. Tu yg paling penting. Aku ni gile bergamba. Haha.  

Okaylah, mata pon dah bengkak sebelah. Tandanya dah mengantuk. Goodnight bloggers. Baii <3 :*