24 November 2011

Terasa Seperti Di awang-awangan.......

|Awww, tersngatlah hensemmm|

Assalammualaikum and haii. Tengok gambar atas tu :<3. He'S MINE ! Haha, gile obsesed dgn die Lee Doong Wook . Bibir die sexy dah itulah puncanye aku tergoda dgn die. hahaha. Mcm bangang kan ? K, twu tu. Cousin aku lah yg menge-syorkan aku tgk drama korea The Partner, soo terusha lah dia ni. He soo wonderfull <3 #angauuuu. Haa, gile aku mcm ni. Tadi usha page dia dekat pesbukk. Wow, rase nk amek semua gambar dia and save dlm komputer ni #aku akan buat nnti. Dahlah banyak, tak jemu mata aku tengok gamba dia semua. Rasa mcm nak menjerit je ni. Hahaha, motif nak menjerit ??? Gile. Stop dah pasal Sayang aku ni. Cerita bende lain pulakk.

Tadi blogwalking Sis Yana punye blog. Hahaha, ayat dia mmg syahdu lagi merdu dgn irama lagu yang lagi mengasyikkan #ayat sastera. Serius best bace blog dia. Rasa mcm dekat awang-awangan, ececehhh. Tapi mmg betul. Ayat die best, lagu dia pon best jugakk. Tenang je masok blog dia. Tak serabut mata memandang, relax je. Putih seperti tuanye. Sis Yana ni tersangat lah cantik lagi comel dengan pipinya yg temban gituuu. Hee~. Sis Yana ni pantang nmpk DSLR mahupon kamera capuk cap ayam #dlm blog die tulis mcm ni. Overalll, kiteww suke bace blog akk and ILOVEYOU <3.

Hari sabtu ni aku pergi Seremban meet my Bangla. Kakak die kawin, kakak iparkuuuu #Phuiiii. Act, tak sure lagi pergi hari sabtu or jumaat. Selamat Pengantin Baru KakYong <3. ILoveYou. Hope, berkekalan hingga ke anak cucu. K, excited nak pergi ni, Cehh, bukan nak jumpa pengantin nya, nak jumpa kekasihnyaaaa. Hahaha, nk jumpa family dia semuala #lagi tak menahan. K, semua tu aku nak jumpa :). Okaylah. Nanti update lagi yee, baii.