22 October 2011

Mood Exam :D


Holla :D. Lame gile tak jenguk blog ni, mood exam. Hahaha. Act, dah 6 paper selesai lagii 4 paper. Aku amek 10 subjekk JE !!! HAHAH. Exam kali ni aku buat sungguh-2, tak tiru pon mcm exam sebelum ni. Harap-2 result pon okay lah kan, Aminnn. Sekurang-2 nyaa, result aku okay sebab tak meniru melainkan kalau result aku okay sgt-2 sbb meniru. Baik tak payah kan ?? Usaha sendiri lah babe, tak payah nak meniru sgtlahkan. Kalau nak teros meniru je, macam mane kite nak twu hasil kite sendiri, takkanlah nak tgk hasil meniru kite tu. Kalau result korang superb sgt sbb meniru, baik tak payah kan ? Tak do guno ehh dooo :p

Ewm, Aku just cakap je, even seblom ni aku pon ade jgk buat mcm tu. Tapi skang aku dah sedar *cewahhh. Betol ape aku cakap ni, aku dah sedar. Lagi-2 tahun depan nk SPM lagilah kan. . Takuttt gilee. Tahun depan nak pulun habis bia dpt result yg baikk. If korang naktahu, aku dah lame gile tak on FB pk nak final exm punye pasal. Now, cuti seminggu aku on lah balikk. Kalau asyk ngadap FB je, tak blaja aku di buatnyee. Nasib baik dapat kawal nafsu nak online nii. Alhamdulilah. Dah abeh cite pasal exam ni dah. Okay, baii <3