30 September 2011

Kesian Sayang ;)


Lame tah hupdate blog ni kan ? Malas melantun-lantun act. Tapii kalau edit-2 ni memang rajin ;). Okay, berbalik pada tajuk yang aku nak story ni. Not in mood dgn Sayang busuk aku tuh sbb pemalas nauzubilah. SPM bape hari je lagi, die bolh watlekk je. Aku plak yg risau, die ? -.-'. Tak faham aku dgn die ni, WTV lah. Stad malam tadi befora nak tido, aku tak balas msg busuk aku tu sampai lah ke hari ni pukul 7 lbih baru aku balas. 

Balik sekolah tadi mmg lgsg tak on fonn, teros caj je. Ape yang aku on ? FB, tapii makin lame makin bosan dgn FB ni. Tak twu nak buat ape dah. Hee :D. Dah bosan tu, keje aku tido jelah. Before tido on fon nak tgk ade ape-2 tak. Mmg ade, ade 43 missed call, msg tak tahu berape. Sian sayang aku ni, boring tak msg dgn aku. Sorry sgt-2 sbb tak balas msg sayang busuk and tak angkat call. 

Sakit hati dgn sayang busuk aku ni, kan aku tak layan padan lah muke. Nak tipu aku plak tu, Eeii. Aku tipu die kang twu lah. Huh ! *aku memang suke menipu. Okay. bangon tido pkol 7 and bende first yg aku tgk fon. Ad 40++ msg dan 43 missed call ;). Hehehe. Abeh kdit sayang busuk aku  ni haa. Msh yg same je die anta, 

B, nk msg. Mintak maaf. B sayang mox.
40++ tu tak de lah ayat tu je ade lah ayt lain. Haii, Kesian-2 saba jelah eh sayang busuk ? Last-2 aku msg jgk sbb aku pn dah boring -,-'. HAHA. Okay ! Tak tahu nak taip ape lagii. . . . 






















Baii Je lah. Tata dear <3