03 June 2011

Irsyad , Irsyad ;)

Assamlammualaikum :) . Hye peeps . Hari ni nak story pasal Biee aku yg agak mereng ni . Act , malam tadi aku tade mood dgn die . Sebabny , die tak jadi dtg rumah aku pulokk . Aku pon geram laa , cakap nk dtg tibe2 tak jadi . Ngis aku malam tadi . Puas la die pujuk aku , sampai lastnye die jadi dtg . Haa , twu takot ;( . Gerammm aku ! Die msg aku wt bodo jeh , die kol aku snyap jeh *act, tga ngis ;p . Last2 , aku TERtido . Besok tuh bgon , ad msg dri Biee . Die bgi twu aku yg die dah nk tido sume . Lepas bgon , aku pergi lhaa bekpes . Perghhh ! Tak sedap . Pulut rase macam beras jeh . Tak slere aku nak makan , sakit gigi deh haii . Abeh bekpes aku on9 , on9 dan on9 . Boringkn ,on9 lhaa kje aku . Biee aku msg , aku wt bodo jeh . Tade mood dgn die ! Lepas tu Biee kol , aku pon angkt lhaa . Die nk msg aku tapi aku tak nak msg die . Last2 die msg sorg . Macam2 die send msg kt aku . Tergelak-gelak aku di buatnye . Kau buat aku tak jadi nak mara kau , twu tak sayangg . Okay , ni msg yg die send kt aku and aku tak reply lgsg msg yg die send tu . Msg sorg2 Biee aku ni : 

Mox . . Msg eh . . Mox wtpe ? Da mam2 ?
Mox mam pe ? B xmam g . B lam blik . Ngah bring2 . Jp g nk g msjid ngn nua . Nek moto . Amai eh kt uma uw ?
Mama.tini.kakyong ngn nua . . Papa keje . Kaknana xtwu . Jp g b blik kg . T kte men bsikal eh . T kte snap pic byk2 aw mox . ^^ 
A'ah . Bes kn . Smpai skit bontot b . Ni pon ad g sakit skit mox . Mte b gatal la mox . Ase nk gsok je . Ewm .  Mox da andy lom ?
Eei . . cuk . B da ame da andy . P xpki deadoran . Bju kte ne ? Kain kte tdo g . Xmangon2 . Smlm tdo b plox kuat2 kain kte uw . B byangkan plox mox ^^.
Suke la tu kn .^^ Bju kte uw mst bwu mox kn . Yela .  Mox an slalu mongi . Mongi mox uw mleket la kt bju kte uw . 
Ok2 . Mox . . B nak g masjid . T da blik b msg mox eh . K tata . B sayang mox . .

HAHAHA . Adoii aii Biee . Penat aku tergelak twu . Tak saba nk jumpe Biee tapi jgn tak jadi balik dah laa . Cakap je lbih tapi tak jadi plak dtg . Memang nak kene laa budak nii . Kesian pon ad jgk sbb die msg sorg2 jeh . Hmmpp , tgk lhaa jp lagi cmne , aku nk msg ke tak . HAHAHA . 

Hei ! 3 hari je lagi nak dkt aniversary aku . Tak sba2 raseny nk jmp Biee nanti . Happy bhaii *Gedikss . Alhamdulilah lha kan , nak setahun da ubgn aku ngn biee ni . Macam2 masalah timbul tapi dapat diatasi . Chill ;p . Okay lhaa . Tak twu lagi ape nk story . GTG , Byebye :) .

*sayang biee sangat-sangat , rindu biee sangat-sangat :)