11 June 2011








Hey Peeps . Dah lame tak update blog pjg2 *uwekkss . Okay , act skang ni pon tak twu nak taip ap n nak story pasal ap tapi yang penting aku smakin bahagia dengan Biee saya :) . Walaupon banyak kali gaduh tapi kiteorang masih still bersama dan dah setahun pon bersama . Alhamdulilah , byk dugaan yg kiteorg tempuh tapi kiteorg tak ptus ase kiteorang selesaikan dgn baik2 . Kalau dulu time dgn ex aku , asal gaduh je msti minx clash tapi dgn ecat jarang dan tak pernah , tak pernah laa senang cite . Happy sangat2 dgn die and kami bahagia *ceh, macam org dah kawin plak cte aku ni . Skang dah jarang nk  jumpe die , sedih !! :( . Lagipun die nak SPM taon ni , soo xnk ganggu di sgt . Hope die bole buat yang terbaik :)) . Haaii , miss you laa sayang busuk oii ;( . Bile nak jumpe nii ? Hari selasa 7 JUN 2011 , hari tuu dah jumpe dekat PD , pergi mandi dekat sane and Biee pon ad jgk . Ramai laa jgk family yg dtg tapi mcm tak happy sgt , kalau lagi ramai lagi best ++ , macm taon2 dlu mmg best giler laa , ramai family yg pegi . kalau dah ramai , mandi mestilaa lame and muke pon makin laa gelap . Skang muke aku dah gelap skit , tgn dah berbelang sbb aku mandi pkai bju lgn pdek sbb tu berbelang . Apeape pon mmg best laa sbb Biee ad skali and lagipon semalam tu anniversary kiteorgkan . Soo happy sgt2 dpt jumpe die even sekejap tapi dah kira bersyukur sgt2 dpt jumpe kan , korang pon mesti mcm tu kan :) . 

Hari ni hari sabtu besok dah hari ahad and lusa dah sekolah . Urghhh ! malasny nak sekolah and nak ngadap muke pengawas yg T___________T . Mesti buat spotcek yg mnyusahkan tu . Shit ! Aku paling tak suke ad spotcek sbb gnggu waktu belajar laa *cakap jela kau takot eika ooii :p . Excited nak jumpe Fatin Adlina dan Nur Ezzana :) . My truly bestfriend yaww . Aww , saya sayang dengan kamu-kamu ye , igt tuu . MUAHMUAH :* . Grr , takot ny nk tgk result exam midterm mcm mne , hopefully terbaik laa . Act , ramai pesaing kt dalam kelas tu tok dapat top 3 . Aku takot :( . Hope soo result aku okay-okay saje . Now aku nak fokus laa skang kt pelajaran . Mksud aku , dalam kelas aku akan cube fokus seboleh yg mungkin . Tahun depan dah SPM doe . Tak takot ke ?? Nsib baik aku takde amek addmath , kalau tak MERAUNG aku dibuatnye :'( . Okay , now kau kene usaha lebih skit eika , jangan nak main je dalam kelas. FOKUS BABE :)) . HAHA , terbaik ;p

Eh2 , korang nak twu tak ?? ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , Tade pape lhaa , saje nak buat suspen *macam dorg suspen je eika ooii . Okay laa . Tade pape nak di share kan lagi. Later saya update again ye . Byebye ;)