05 May 2011

baru , baru

apa yang baru , apa yang baru *menggelabahla kau ni :P . act aku baru snap gmbar baru and now aku nak merket market dekat korang gmbar aku yang COMEL lagi  MENAWAN *perigidah pigidah , muka macam $&%# nurhaliza :) . HAHA 


 . nak twu tak . tadi aku STUDY sbjek math yang memang sejak dari azali lagi aku tak minat sangatlah . dulu , mase form 2 SELALU fail :) . tapi tapi , tu dulu skang aku dah brubah . dulu aku malas , skang aku rajin *rajinlah sangat . HAHA . antre tajuk2 math yang paling aku tak suke ALGEBRAIC EXPRESSION . tajuk tu memang nampak sangatlah kebangangan + kebodohan = kegagalan HAHA . its okay lah . skang ni aku dah cube cube fahamkan tjuk tu and cube fokus pada sbjek tu . sato lagi sbjek yang aku menyampah SEJARAH . sbjek ni memang nampak jgk kebangangan + kebodohan = kegagalan . ujian bulan march ari tu , sato kelas dapat result Gemilang untuk sbjek tu . kamikan pandai pandai belake :) . cikgu yang ajr tu pon fedup dgn kiteorang sebab tak pena faham ape yang die ajar . act die bukan ajar tapi membebel . sebab tulah sej dapat GEMILANG . ngehngeh ! okaylah tade bende aku story dgn korang . ade story aku mory ngn korang nanti . bye 



* b aku macam tade mood je nak msg ngn aku ni ?? tak brape suke ngn keadaan yang mcm ni ! huh ! dahlah esok cukup 11 blan kite kapel , die plak mcm ni , tak igt ke ? tapelah . btw SAYANG B SANGAT2 :)