24 April 2011

miss korang :(





hey rindu giler dengan korang , bile boleh meet together2 dengan yang lain . haish :( . terase sangat2 bile korang dah pindah . tak happy doh . kiterang dengan troublez yang lain pon dah tak rapat sangat . masingmasing buat hal sendiri . tegor pon macam nak tak nak . borakborak apatah lagi . sedih sangat :( . hope korang happy dengan skolah baru korang eh ? do the best tok tahun depan . blaja rajinrajin , jangan malasmalas like duludulu k ? jangan wat masalah dekat sekolah baru and yang paling penting jangan lupe dengan kiterang sume k ? kiterang sume rindu sangatsangat dengan korang . rindu nak lepak , borak macam dulu . sumpah rindu gile !!! mish you guys :'(